FlashMOVE отново в училищата на Европейски ден на спорта в училище

flashmove

FlashMOVE отново в училищата на Европейски ден на спорта в училище

И през тази година даваме възможност на училищата да се включат в общо европейски FlashMOVE, а това освен да ги раздвижи и забавлява ще им донесе и допълнителни бонус точки.

Учебните заведения ще могат да разучат хореография и да е осъществят по време на Европейския ден на спорта в училище , който ще се проведе на 28-ти септември. През тази година отново даваме възможност на училищата да включат FlashMOVE в своята програма и така освен по-разнообразна и интересна, да получат бонус точки от нас.

FlashMOVE e събитие, част от кампанията NowWeMOVE. То има за цел да разпространява ползите от физическата активност чрез езика на танца, като се изпълнява една и съща хореография под звуците на една и съща музика в цяла Европа. Хореографията на флашмоба е лесна и в нея могат да се включат всички, независимо от танцовите си умения и физическа форма.

Идеята на FlashMOVE е да покаже, че всички могат да танцуват и че танцът е чудесен начин да се движиш. Хореографията е лесна, забавна и наподобяващи различни спортове и движения. Разгръща се постепенно, така че всеки би могъл да се включи. FlashMOVE  е вълна от движения и основната цел на тази мултиспорт хореография е да увлече в танц малки и големи.

FlashMOVE се провежда от 2013 година насам, като тази година участниците в Европейски ден на спорта в училище ще имат възможността да се включат и да танцуват заедно чрез общата хореография.

ВИЖТЕ критериите,по които ще бъдат избрани най-активните училища през 2018-та

Как вашето училище може да стане част от всички танцуващи и инициативата FlashMOVE в 6 лесни стъпки:

  1. Стъпка – Открийте хореографията на FlashMOVE – ТУК
  2. Стъпка – Свалете музиката за FlashMOVE – ТУК (149 downloads)
  3. Стъпка – Научете и практикувайте хореографията
  4. Стъпка – Изпълнете хореографията по време на Европейски ден на спорта в училище
  5. Стъпка – Снимайте вашия танц и споделете във Facebook с  хаштаг: #ESSD, #nowwedance, #beactive (важно е вашите видеа да са откючени, тоест “публични”)
  6. Стъпка – Празнувайте

Не забравяйте участието ви във FlashMOVE дава допълнителни бонус точки към вашето участие в Европейски ден на спорта в училище и ви дава чудесна възможност да се раздвижите, чрез този забавен танц.