MOVE Week Пловдив

MOVE Week Пловдив

MOVE Week Пловдив

 

Пловдив е един от първите градове включили се в MOVE Week и до днес, организацията на MOVE Week в Пловдив 2012 е пример за добра практика споделяна в повече от 30 страни в Европейския съюз и извън него.

Седмица на физическата активност и спорта“ – през 2019-та година ще се проведе в периода 27 май – 2 юни.

Събитията, част от MOVE Week са насочени към всички граждани, независимо от пол, възраст и социален статус. Събитията представят различни дейности на открито обвързани със спорт и физическа активност, както и отворени тренировки в различни фитнес и спортни клубове.

По време на MOVE Week Пловдив, BG Бъди активен ще организира информационни събития, които ще представят ползите от физическата активност и ще мотивират участниците да бъдат по- редовно активни. По време на откритите събития активацията на участниците ще включва спортни предизвикателства и забавни игри за всички.

Седмицата на физическата активност и спорта ще завърши с MOVE Weekend – тридневна програма с различни спортни занимания и физически активности, в които могат да участват хора от всяка възраст, пол, физически възможности и интереси. Тридневната програма дава възможност на всеки да намери най- подходящата за себе си физическа активност.

MW2018

Aко имате въпроси или нужда от допълнителна информация може да се свържете с нас на телефон: 0876 723 377 и имейл: beactive@bgbeactive.org

MOVE Week Пловдив 2019 е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата и се осъществява в партньорство с Фондация Пловдив 2019