Конференция “Placemaking Connected”

Конференция за създаване на Регионална ‘Placemaking’ мрежа и проект „The Spot/_Място“

„БГ Бъди активен” Ви кани да станете част от конференцията „Placemaking Connected“, която ще се проведе на 1-ви декември 2018 /събота/ в Тютюневия град в Пловдив. Събитието ще събере на едно място български и европейски експерти в областта на ‘placemaking-a’/мeстосъздаването, за да постави начало на създаването на професионална мрежа в България.

Kонференцията ще предложи серия от теми, специфични сесии, дискусии и работилници, които са базирани на практичен опит и успешни проекти в контекста на европейския ‘placemaking’. 

Регистрирайте се сега и ни помогнете да направим следващото ви събитие изключително.

[qbutton icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-angle-right” target=”_blank” font_weight=”” text=”Регистрация” link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLuCNqCen9WIaT7LbYpIVR6sAeWUz0bwd3EFSzBiWMnhCztQ/viewform” margin=”20px 0px 0px 0px”]
Конференция “Placemaking Connected”

Кого ще срещнете на събитието?

За да гарантираме високо качество на събитието сме поканили и най-добрите в областта. Сред говорителите, които са потвърдили своето участие в „Placemaking connected“ са Vivian Doumpa and Dina Ntziora (Greek placemakers); Ramon Marrades (Valencian placemaker), Renee Hooijmans  (STIPO), Jeroen Laven (European placemaking network), Ariadna Miquel (Prospective Department of Urban Model, Barcelona).

Конференция “Placemaking Connected”

Какво искаме да ви научим?

Освен споделяне на опит в създаването на устойчива и качествена публична среда, конференцията „Placemaking Connected“ има за цел да инициира създаването на обща платформа на Балканите, която ще даде възможност на всички активисти в региона, да работят заедно, чрез комбинирането на ресурси – за развитие, учене и обмяна на опит. Така градовете, гражданското общество и професионалистите в сферата ще могат да посрещнат предизвикателствата на променящата се градска среда заедно. 

Конференция “Placemaking Connected”

Къде и кога се провежда?

Конференцията „Placemaking Connected“ ще се проведе на 1-ви декември 2018 /събота/ в Тютюневия град в Пловдив.

Говорителите:

Renee Rooijmans  (STIPO)

Jeroen Laven (European placemaking network)

Ramon Marrades Sempere (Chief strategy officer
Consorcio Valencia)

Vivian Doumpa

Vivian Doumpa (Freelance Urbanist, enjoying the intersection of Placemaking, Cultural Management and Engineering)

Fredrik Lindstål

Fredrik Lindstål (Gladstad, Stockholm City Council)

Photo_Ariadna

Ariadna Miquel Amengual(Barcelona Municipality)

#промянатавъзможна

Конференциятa се провежда като част от проекта „_Място – Доброволчество с въздействие“, насочен към промяна на публичните пространства. Той има потенциала да промени представите на местните администрации и жители в българските градове относно начина, по който физическите пространства могат да се облагородяват и поддържат. „_Място“ се осъществява с финансовата подкрепа на Coca-Cola Foundation.

 

Медийни партньори на събитието са: вестник “Строителство имоти”, ГРАДЪТ Медиа Груп, mediacafe.bg, darik radio, plovdiv-online, , trafficnews.bg, greentech.bg, ngobg.info, citybuild.bg, списание НУЛА32, plovdiv time.

coca-cola foundation logo

Регистрирай се сега

За да станеш част от Placemaking Connected е необходимо единствено да се регистрираш

[qbutton icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-angle-right” target=”_blank” font_weight=”” text=”Регистрирация” link=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLuCNqCen9WIaT7LbYpIVR6sAeWUz0bwd3EFSzBiWMnhCztQ/viewform?usp=pp_url”]