Видео упражнения

Историята на BG Бъди активен започва от дейността на WOW Sport. Именно под името WOW Sport – координирахме първата Европейска седмица на физическата активност и спорт  – MOVE Week (www.moveweek.eu) в България през 2012. С разрастването на нашата дейност и превръщането на кампанията от локална – само за Пловдив – в национална, взехме решение  да разделим нашите дейности под две имена – BG Бъди активен и WOW Sport.  През 2016 година ребрандирахме WOW Sport в  WOW GYM.

WOW Gym  е клуб за  кондиционно трениране базиран в Пловдив и е част от BG Бъди активен. Създаден през 2010, клубът е новатор в начина на провеждане на тренировки. В него се провеждат групови и индивидуални кондиционни, силови, атлетически, кросфитнес тренировки. Клубът разполага с богат набор от различни уреди – дъмбели, медицинкси топки, ластици, въжета за скачане, препядствия, тежести, лостове за набиране, чукове, гуми и тн. Треньорите на клуба са професионалисти от различни сфери – бойни изкуства, лека атлетика, гимнастика, медицина. Всички те са сертифицирани.

Треньорите от WOW Gym са неизменна част от организираните от нас събития. Те предоставят своите умения, знания и мотивация напълно доброволно по време на събитията от кампанията NowWeMOVE България.

 

Повече информация за тренировките в клуба можете да намерите на wowgym.bg 

 

В видео-упражненията по-долу нашите треньори и приятели трениращи в WOW Gym участват упражнения насочени да ви докажат, че няма пречки пред желанието ни да тренираме, независимо от мястото, времето, годините или други обстоятелства.

Серията от видео-упражнения в подкрепа на кампанията NowWeMOVE България.