Младежка сфера Шумен с приз за вдъхновяваща практика

Младежка мрежа

Младежка сфера Шумен с приз за вдъхновяваща практика

Приз за вдъхновяваща практика получиха нашите партньори от Общински младежки съвет за идеята Младежка сфера_Място Шумен. Наградата бе връчена по време на в годишните награди за доброволчество ГЕРОИТЕ организирано от платформата TimeHeroes.

Церемонията се състоя на 6-ти юни в София, а призът бе връчен на Петър Бодуров председател на младежкия съвет –  „Това признание е за всички доброволци включили се в създаването на “Младежка сфера” и за всички, които съхраняват това алтернативно и културно пространство в Шумен“. Над 50 доброволци вложиха сърце, емоция и ентусиазъм в предизвикателството по изграждането.

Младежка сфера с приз

След откриването си Младежката Сфера_Място незабавно се превърна в популярно място за местните младежи и жителите, които дариха голямо количество книги и дори пиано!, за да подкрепят съ-създаването на това специално пространство, изпълнено с култура и вдъхновение. Под един купол сферата събира отворена библиотека, пиано, сцена и трибуна, на която могат да се организират семинари, литературни четения и всякакви събития. Място, отворено и насочено за и към младите хора

БГ Бъди активен поздравява Петър и целия екип на Общински младежки съвет, както и всички ентусиасти доброволци включили се не само в създаването на Младежка сфера, но и в нейното опазване. Нека заедно бъдем промяната, която искаме да видим в света!

„_Място – Доброволчество с въздействие“ се ръководи от сдружение “БГ Бъди активен” и бе осъществен с финансовата подкрепа на Coca-Cola Foundation

шумен-геосфера
шумен-геосфера
откриване младежка сфера