Избери стълбите и спечели индивидуален хранителен режим

Включи се в предизвикателството

Избери стълбите и спечели индивидуален хранителен режим

 

Включи се в предивикателството на BG Бъди активен като станеш част от Ден без асансьори

BG Бъди активен и Топ Форма те предизвикват да избереш стълбите. Стани част от Ден без асансьори и сподели своя избор с видео или снимка и можеш да спечелиш хранителен режим, изготвен специално за теб от топ диетолога Ипократис Пападимитракос.

Защото физическата активност и правилното хранене вървят ръка за ръка…

Условия за участие: 

  • избери стълбите
  • сподели своето видео или снимка как изкачваш стълбите до 27 април 2018
  • бъди креативен и различен
  • използвай хаштаг #ямстълбизазакуска и #topforma

Двама от вас ще спечелят своя хранителен режим, а късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томбола в края на месеца и ще бъдат публикувани на страницата на BG Бъди активен и ТопФорма

takethestairs

Ден без асансьори е инициатива с глобален характер, част от кампанията NowWeMOVE, която в България се координира от сдружение “BG Бъди активен”. През 2018 година “Ден без асансьори” ще се проведе на 25-ти април и може да се осъществи навсякъде – в офиси, търговски центрове, обществени блокове, паркинги, университети и други обществени или частни сгради.

Целта на това събитие е да привлече внимание към физическата активност за здраве и да покаже, че за да се движим не е необходимо да отделяме време и средства. В тази връзка Ви приканваме да предизвикате себе си и да използвате стълбите вместо асансьора и ескалатора поне за ден.

Когато отидете на работа, вместо да се качите в препълнения асансьор, се насочете към стълбището. Изкачвайки няколко етажа ще загреете тялото си, ще раздвижите кръвта, а нивата на ендорфин ще се покачат (особено, ако офисът ви е на по-висок етаж). Когато стигнете до работното място, ще сте изпълнени с енергия и ще бъдете готови за начало на работния ден!