Градски куест закрива Седмицата на физическата активност и спорта

Градски куест закрива Седмицата на физическата активност и спорта

Градски куест закрива Седмицата на физическата активност и спорта

 

Над 100 души опознават града като се състезават в отбори по време на Move Week Пловдив

Един от най-интересните и иновативни начини на забавления – така нашумелите напоследък пъзел-стаи ще бъде демонстриран сред улиците и градските пространства на град Пловдив. Градският куест ще бъде част от програмата на MOVEWeek Пловдив.

BG Бъди активен и TimeScape ще изправят пловдичани в едно вълнуващо и раздвижващо предизвикателство. Те ще предизвикат освен физиката на играчите, така и тяхната логика, съобразителност и наблюдателност. Участниците ще трябва да решават загадки, да търсят локации, да извършват мисии, на цялата териотирия на града. Това е игрови формат, който позволява на участниците по забавен начин на живо да опознават града и неговите забележителности, неговата история и география, хората и атмосферата.

Градската игра-приключение (куест) ще сложи край на програмата на Седмицата на физическата активност и спорта, която ще се проведе в града от 28-ми май до 3-ти юни. Амбицията на Timescape  и BG Бъди активен е да накара жителите и гостите на града да обходят специално изготвен маршрут, по който ще се натъкнат на редица загадки, така ще демонстрират един забавен начин да се раздвижите, който ще съчетае мисъл, общуване и нови запознанства.  Участниците в отборите трябва да бъдат на старта в 10:00 часа  на Павилиона в Градската градина за регистрация и инструктаж.

Градски куест закрива Седмицата на физическата активност и спорта

Събитието е подходящо за всички възрасти, под 16 е необходим пълнолетен придружител. Можете да играете сам или в отбор – избора е ваш.

За да се запишете трябва да ни пишете на лично съобщение или направо да дойдете между 9:30 – 10:00 сутринта на старта, където ще имате тази възможност.

Играта няма състезателен ефект, а се играе за удоволствие. Въпреки това ще излъчим победител, а какво ще получи той – ще оставим тайна

Играта е безплатна. Единственото, което искаме от вас е да доведете доброто си настроение и усмивки

MOVE Week Пловдив 2018 е част от програмата на Пловдив –  Европейска столица на културата 2019