BG Бъди активен сред най-добрите в класация на Eventex Global

топ 20 на най-иновативните, креативни и ефективни събития

BG Бъди активен сред най-добрите в класация на Eventex Global

 

Сдружението е топ 15 на важните имена в събитийния мениджмънт

Global Event Awards  представи своя топ 20 на най-иновативните, креативни и ефективни събития от цял свят. Сдружение „BG Бъди активен“ се нареди под номер 15 в класацията,  с актив от 170 точки.

Конкурсът Global Event Awards  се провежда от 2011 г. насам и има повече от 1000 кандидатури от над 70 страни. Форумът отличава организаторите на събития и техните партньори, като има за цел да насърчава лоялната и позитивна конкуренция в събитийния бранш.

Броят на получените точки в класацията се основава на броя на победите през последните 4 години, получени златни, сребърни или бронзови трофеи. Златото е на стойност 100 точки, среброто е на стойност 50 точки, бронзовата стойност е 30 точки, а всички финалисти получават 10 точки. Голямата награда удвоява точките.

топ 20 на най-иновативните, креативни и ефективни събития

Общо 14 държави са представени в топ 20 на Eventex Awards. Класацията Eventex All-Stars се води от холандската агенция Xsaga с 6 златни и 1 сребърни трофеи. Второ място се споделя между международната агенция Momentum Worldwide и Verve Live агенция от Ирландия. България е представена от BG Бъди активен и Lidl, които са поставени на 15-то и 6-то място.

Високата оценка и признанието на международно ниво е изключително важно за нас ни мотивира да продължаваме да работим за постигането на промяна и осъзнаването на важността от физическата активност както от институциите, така и от обикновените граждани.

На международните награди Eventex Awards през 2014 година BG Бъди активен спечели  първо място в категорията „Кампания на годината“ за NowWeMOVE Bulgaria 2014 и второ в категорията „Кауза на годината“ за MOVE Week Bulgaria 2014.  Припомнете си повече ТУК.

Сред другите отличия на кампанията NowWeMOVE, ръководена от мениджъра и основател на сдружение „BG Бъди активен“ – Ласка Ненова, са победител от International and European Association Awards в категорията Effective Voice; победител в категория „Корпоративно-обществено партньорство“ на PR News CSR Awards, финал и на European Excellence Award

топ 20 на най-иновативните, креативни и ефективни събития