BG Бъди активен раздвижи децата по време на третото издание на „Пловдив за децата“ (СНИМКИ)

Пловдив за децата

BG Бъди активен раздвижи децата по време на третото издание на „Пловдив за децата“ (СНИМКИ)

Десетки се включиха в събитието на брeга на Марица, организирано от Фондация „Пловдив 2019“

Пловдив отпразнува 3 години от избирането на града за Европейска столица на културата през 2019, а Фондация „Пловдив 2019“ посвети празника на децата. Като експерти в областта на движението сред децата, екипът на „BG Бъди активен“ взе участие в празника край реката. По северното крайбрежие, между Пешеходния мост и моста на Герджика – хлапета и родители се забавляваха в продължение на няколко часа.

Игрите, осъществени от екипа на сдружение „BG Бъди активен“ продължиха няколко часа, а десетки деца се включиха в тях. Активните анимации въвлякоха участниците в забавни приключения с много движение. Най-малките имаха възможността да се се включат в игри, които да проверят тяхната координация и бързина, а за по- големите участници игрите имаха и логически профил. Редица родители се включиха освен в активно снимане и в активна забава заедно със своите деца.

Пловдив за децата

Участието на BG Бъди активен напомни на децата за наближаващия Европейския ден на спорта в училище. Toй ще се състои на 29 септември и ще раздвижи ученици, учители и родители в цяла България.  Най-активният ден в училище е пример за събитие, обединяващо ученици от цялата страна в един активен спортен ден, изпълнен с много игри, спорт и веселие.

ПОВЕЧЕ за Европейския ден на спорта в училище прочетете ТУК

 

Пловдив за децата

 

 

Пловдив за децата

 

Пловдив за децата