Упражнение с ластик 5 в 1

Искате едно упражнение, с което да тренирате предно и задно бедро, дупе, кръстните мускули и раменете? Упражнението 5 в 1 върши страхотна работа, когато нямате време, а искате да направите сериозна тренировка.

Упражнение с ластик 5 в 1

Искате едно упражнение, с което да тренирате предно и задно бедро, дупе, кръстните мускули и раменете? Упражнението 5 в 1 върши страхотна работа, когато нямате време, а искате да направите сериозна тренировка. Освен, че се натоварват 5 мускулни групи, тук работи и коремът. Той трябва да бъде стегнат през цялото време, за да бъде стойката ви изправена.

За това упражнение ви е необходим ластик, който можете да намерите във всеки спортен (а и не само) магазин. Добра работа биха ви свършили и две гирички, или ако нямате такива, две бутилки с вода.

Направете упражнението в 4 серии по 10-15 повторения и не забравяйте да загреете ставите добре преди това.

За WOW Sport:

Нашата философия е, че спортът и тренировките не са единствено с естетическа цел, а са и начин за поддържане на оптимално здравe, подобряване на физическите ни качества и създаване на нови приятелства. В WOW Sport разбираме вашата нужда от предизвикателство и разнообразие.